Kleine gerechten

Portie brood met bietenmayonaise (VG)     4,5

Courgettespaghetti met avocadocréme, waterkers, dragon en radijs met crumble van geroosterd knoflookbrood (VG)     6,5

Geroosterde wortel met cashewcreme, balsamico-uitjes, wortelpuree en rogge (VG)     7

Carpaccio van knolselderij met truffelmayonaise, noten-tapenade en paddenstoelen (VG/GV)     7,5

Roquefort met notenroom, gerookte chocolade en notenolie en chiappe (V)     6,5

Gerookte biologische buffelmozzarella met perzik, kervel, maanzaad en geroosterde rogge (V)     7

Gepofte aubergine met paprika-tapenade, turkse yoghurt en chiappe (V/VGmogelijk)     6,5

Involtini van rettich, gevuld met bietentartaar met macadamia en gerookte aioli (VG)     7

Makreeltartaar met ingelegde komkommer, zeekraal en fregola    7,5

Calamaris en venkel gebakken in dragonboter, afgeblust met sambuca (GV)     7,5

Gekookte eieren met tonijnmayonaise en kappertjes (GV)     4,5

Biologische wildpaté met ingelegd zuur, gerookte aioli en chiappe     7

Pulled wild met bospaddenstoelen, truffel en toast     8

 

Salade

Salade met veldsla, venkel, fregola, witlof, witte druiven, amandel en truffeldressing (VG)     12

Salade met tomaten, aardbeien, feta, rucola en verse basilicum (V/GV)     12

 

Grote gerechten

Geroosterde bloemkool met puree van wortel en witte bonen, saffraanmayonaise en wortel-koolsalade (VG/GV)     15,5

Vegetarische stoof van wortel, paprika en tomaat uit de oven met taleggio en paprikamayonaise (V/GV)    15,5

Ravioli gevuld met spinazie en tofu in gerookte paprikasaus met rijstroom en citroenolie (VG)     16,5

Grote tortellini gevuld met geitenkaas in tomaten-cognacsaus (V)     16,5

Venkelrisotto met tartaar van coquille in vanilleolie (GV)     17

Gnocci gevuld met porcini in truffelroomsaus, gekarameliseerde ui en crumble van truffelaardappeltjes (VG)     17

Wildworstje in de oven gebakken met aardappeltjes, mozzarella, linzen, tomaat en basilicum (GV) 18

Pulled wild met bospaddestoelen, truffel en gnocci     17,5

 

Bijgerechten

Portie frietjes met mayonaise (VG/GV)     4

Aardappel-currykroketjes (VG)    5,5

Koolsalade (VG/GV)     3

Sneetje brood (VG)     1,5

 

Nagerechten

Lavendelcake met room, kletskoppen, limoncello en maanzaadjes     5,5

Chocoladetaart met karamel en zeezout (VG/GV)     5,5

Vanilleijs met pompoenpitolie, crumble van cantocinikoekjes, pretzels en koffiepoeder     5

Veganistische cheddah met uitjes gebakken in appelstroop en rozijnenbrood (VG)     6

Kaasplankje     1 pers 9     2 pers 16

Stuk chocolade (GV/VG)     1,5

 

V=Vegetarisch

VG=Veganistisch

GV=Glutenvrij

 

Heeft u een allergie? Meld het ons!